VOLUBUST PENTRU SANI 55ML

VOLUBUST PENTRU SANI 55ML

298.49 MDL

Descriere Produs

pretul nu include cheltuielile de livrare.

VOLUBUST este o metoda naturala, sigura si eficienta de imbunatatire a bustului – simbolului frumusetii si feminitatii.
Substanta activa extrasa din nucsoara solubilizata in ulei de macadamia si migdale dulci ajuta la accelerarea formarii adipocitelor din tesutul adipos al bustului si cresterea in volum a vacuolelor cu lipide stocate, avand ca rezultat marirea in volum a sanilor.
Pentru a demonstra reala eficacitate a maririi in volum a bustului, s-au efectuat studii experimentale pe bustul a 30 de voluntari, cu varste cuprinse intre 18 si 35 ani, 2 aplicari/zi, timp de 28 de zile.

Rezultate:

– In vivo: 18% extindere maxima
– In vitro : cresterea cu 22% a depozitelor de lipide
– 80% din voluntari au fost satisfacuti de efect
Este un ulei cosmetic natural care s-a dovedit ca mareste densitatea tesulului adipos, conducand la un efect vizibil de voluminizare.

Mod de utilizare:

Se aplica de doua ori pe zi, pe pielea curata a bustului, prin miscari circulare blande, din exterior catre interior, pana cand uleiul este complet absorbit. Poate fi folosit si in timpul expunerii la soare deoarece uleiul de morcov din compozitie asigura protectie naturala UV.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “VOLUBUST PENTRU SANI 55ML”