INTERFERONAT BLISTER 20CPR

SUBLIMA ESTROGEN NATURAL 72CPR -20% GRATIS

202.47 MDL

Descriere Produs

pretul nu include cheltuielile de livrare.

 • ESTROGEN NATURAL
  Susține funcția hormonală feminină

   

  ESTROGEN NATURAL este un produs cu un conţinut ridicat de fitoestrogeni, recomandat femeilor pentru funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin şi normalizarea funcţiei reproductive.

  ISTORIC:
  Dong Quai sau ,,Angelica chinezească”, este o plantă celebră în Asia, fiind folosită de mii de ani în medicina tradiţională chineză, coreeană şi japoneză pentru corectarea dezechilibrelor energiei yin, care apar la nivelul aparatului reproducător feminin. Planta a fost numită şi ,,Ginseng-feminin” deoarece în trecut era utilizată în afecţiuni ginecologice şi recuperarea organismului dupa naştere. În medicina ayurvedică dong quai se întrebuinţa pentru: îmbunătăţirea funcţiei reproductive la femei, eliminarea simptomelor menopauzei (bufeurilor, transpiraţiei nocturne şi uscăciunii vaginale), creşterea fertilităţii, reglarea ciclului menstrual, reducerea stărilor neplăcute ce apar în sindromul premenstrual, reglarea menstruaţiei după naştere, stimularea şi relaxarea musculaturii uterine.

  Contribuie la

  – funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin
  – normalizarea funcţiei reproductive la femei
  – funcţionarea normală a ciclului menstrual
  – reducerea stărilor neplăcute care apar la menopauză şi pe perioada ciclului menstrual
  – amplificarea feminităţii.

  Precautii

  Pentru creşterea fertilităţii se recomandă administrarea produsului în cure de 3 luni, cu 1-2 luni pauză, timp în care se urmăreşte procrearea.
  Din cauza efectului abortiv se recomandă ca, pe perioada administrării produsului, să se ia măsuri de contracepţie. În momentul în care se doreşte conceperea unui copil, se întrerupe cura cu ESTROGEN NATURAL.
  Pentru femeile care au un flux menstrual abundent se recomandă întreruperea administrării pe perioada menstruaţiei (după terminarea acesteia administrarea putând fi reluată).
  A se evita expunerea prelungită la soare şi la radiaţii UV pe perioada administrării produsului.
  Se recomandă administrarea cu prudenţă la persoanele cu tulburări hemoragice sau la cele aflate în tratament cu medicamente anticoagulante sau antiagregant-plachetare.

  Contraindicatii

  Chisturi ovariene, noduli mamari, fibrom uterin, tumori benigne şi maligne, mamare şi genitale, sarcină, alăptare, boli hemoragice, alergie la Angelica sinensis şi/ sau la alte plante din fam. Umbelliferae.

 • Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

068550730 – Comenzi telefonice
Luni- Sambata, 09:00-18:00

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “SUBLIMA ESTROGEN NATURAL 72CPR -20% GRATIS”