ulei-cocos-extravirgin-200ml

ULEI COCOS EXTRAVIRGIN 200ML

158.47 MDL

Descriere Produs

Ulei cocos extravirgin (200ml)

Nerafinat, presat la rece

Uleiul de cocos se obține din nuca de cocos, prin presare la rece. Uleiul de cocos nerafinat are o calitate superioara celui rafinat. Culoarea sa este alba in mod natural. La temepraturi de peste 25 grade Celsius, acesta devine solid.  Are aroma de nuca de cocos. Rezista la temperaturi ridicate, motiv pentru care este ideal pentru gatit.

Uleiul de cocos este un ingredient de baza pentru o mulțime de produse cosmetice.

Uleiul de cocos are un punct de ardere foarte ridicat si de aceea este ideal pentru gatit.

Mod de utilizare:

Uleiul de cocos se poate folosi atat in cosmetica, cat si la gatit.

Folosit la gatit, uleiul de cocos ofera preparatelor un gust minunat, fiind in acelasi timp si foarte sanatos. Se poate folosi la prajit sau la prepararea deserturilor.

In cosmetica, uleiul de cocos se utilizeaza ca baza pentru produse cosmetice, ca masca pentru par si / sau fața, precum si pentru a inlocui cremele hidratante. De asemenea, uleiul de cocos poate fi folosit pe post de loțiune de plaja

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “ULEI COCOS EXTRAVIRGIN 200ML”